Здравейте колеги.Моля Ви,ако някой се е сблъсквал с подобен на моя проблем да ми помогне.Става на въпрос за дебитомера ми.Декември месец ми се скапа дебитомера(0 281 002 309) и си поръчах от ахм-ауто само сензора като ги предупредих,че искам точно този сензор-F 00C 2G2 044,и те ми изпратиха на hoffer.Всичко беше добре до преди 20-ина дни.Както си карах ми се наложи да изпреварвам и на четвърта скорост някъде до към 4000-4500 оборота сменям предавката и колата заби и колкото и да давах газ не върви и не върви.Спрях,откачих дебитомера и колата си тръгна както трябва-с разкачен дебитомер.Карах до толкова до колкото да се прибера.На следващия ден отидох в александър-ауто и си закупих оригинален на бош.Прибрах се,монтирах го и колата си тръгна идеално.След това бях на диагностика и не ми показа никакви грешки.Зарадвах се и си карах колата с удоволствие,до днес.Прибирам се от Карлово и пак така както предишния път тръгвам да изпреварвам и хоп спря изведнъж.Откачих дебитомера и се прибрах.Направо ще откача,не знам какво да правя вече.Казаха ми че е възможно да изгаря от високо напрежение.Възможно ли е и ако може дайте съвет какво да правя?
Филтъра е нов.
Филтъра е нов.
Comment